Rólunk

Rólunk

Társaságunk, a Plusz Haszon Könyvvizsgáló Kft több mint 20 éve megbízható szereplő a könyvviteli szolgáltatást nyújtó irodák piacán. Munkánk során arra törekszünk, hogy megértsük ügyfeleink problémáit, és közösen találjuk meg a megoldásához vezető utat.


Legfőbb célkitűzésünk: Újszerű gondolkodást és hozzáállást honosítsunk meg, ami lehetővé teszi a vállalkozások és ezen keresztül a családok fellendülését! Aktívan hozzájárulunk, hogy a pénzügyeket értő és pénzügyi tudatossággal élő vállalkozásokat, embereket hozzásegítsük a stabil sikerhez. Tevékenységünk, ügyfélkörünk meghatározó területe a KKV szektor. Ügyfeleink sokszínűsége mutatja a mi sokszínűségünket is! A teljesség igénye nélkül partnereink közt tudhatunk építőipari, kereskedelmi vállalkozásokat, egyéni vállalkozókat, egyesületeket, alapítványokat.


Partnereink az élet számos területén működtetnek sikeresen vállalkozást, legyen szó kozmetikusról, ügyvédről, optikusról, fogorvosról vagy asztalosról. Szerződött ügyfeleink biztonságát a szakértelmen felül a Waberer Biztosítónál megkötött szakmai felelősségbizosítás garantálja. Vállalkozásunk tagja a Magyar Könyvvizsgáló Kamrának és a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesületének.

Kérjen ingyenes árajánlatot irodánktól a KAPCSOLAT menüpont alatt található elérhetőségeken, vagy ide kattintva az ajánlatkérés űrlapunk kitöltésével.